Experience complete freedom and stay overnight in the middle of nature.

We weten het als de beste hoe vervelend het is om na een fijne dag/avond nog naar huis te rijden. Daarom voorzien wij voor jou de mogelijkheid om te blijven overnachten zodat je heel het weekend kan blijven genieten van de energie. We geven je zelfs de vrijheid om te kiezen tussen camping of Glamping. Kies jij voor een eigen tentje op te zetten? of voor de luxe van thuis in 1 van onze Glamping tenten? 

CAMPING 

Gezellig blijven overnachten? No problem! Neem jouw eigen tent mee en blijf gezellig bij ons! Je kan een douche nemen in de buiten cabine en 's morgens lekker genieten van een tasje koffie en ontbijt. 

Als je blijft overnachten vragen we je om al te komen zaterdag 8:30, zodat jij op je gemak je tent alvast kan klaarzetten. 

Energy exchange € 15/pp

* Boek dit extra bij je festival ticket 

GLAMPING

Glamour & Camping in 1 woord. Je kan bij ons ook een slaapplekje boeken in 1 van onze luxe tenten. Deze tenten zijn volledig voorzien van eenpersoonsbedden, nachtkastjes, verlichting en een tapijt. Je kan daarnaast ook een douche nemen in de buiten cabine en 's morgens genieten van een koffie en ontbijt.

Je kan kiezen tussen een 2persoons tent, 4 persoonstent of een slaapplekje in 1 van de tenten die je deelt met andere. 

2 persoonstent: €224 (€112,- pp)
4 persoonstent: €345 (€ 86,- pp)
Bed in 4 persoonstent: €86 

* Boek dit bij je festival ticket