PARKING

Parkeren kan je het beste aan de AVEVE (Liebroekstraat 63, 3545 Halen) of in de omgeving. We raden je aan om te carpoolen en samen te rijden. 

ETEN & DRINKEN

Wij voorzien voor de twee dagen eten en drinken. 
Het eten zal volledig VEGAN zijn en telkens 1 gerecht per moment (Breakfast/Lunch/diner). 
Zaterdag: Lunch & Diner  - Zondag: Breakfast, lunch & Diner.

Wij voorzien jou van bonnetjes bij het ontvangt. 

Van drank kan je kiezen tussen water, koffie & thee. Wij hebben besloten om geen frisdrank en zeker geen alcohol te serveren. Je mag wel altijd je eigen drank meenemen. 

CAMPING

Als je beslist om te blijven overnachten vragen we je om een half uurtje vroeger te komen! Zodat jij alle tijd kan nemen om jouw tent op te zetten, zodat je dit niet meer achteraf moet doen. 

Tijdstip zaterdag 08:30 - 09:00

ONTVANGST

Het evenement is een van 's morgens tot 's avond en we verwachten ook dat je op het gevraagde uur aanwezig bent. Op deze momenten voorzien wij iedereen van een bandje en kunnen we erna allemaal rustig genieten van het festival. 

ALTAR

Wij voorzien een altar op de locatie. Je mag altijd iets persoonlijks meenemen om energetisch op te laden met de energie van het festival.

ZORG VOOR HET VELD

De eigenaars van het LandGoed stellen met veel liefde de locatie ter beschikking. We vragen dan ook om samen zorg te dragen voor het veld en geen rommel en afval achter te laten. Er zullen voldoende vuilbakken voorzien worden. 

TERUGBETALING TICKETS

Tickets worden niet terug betaald. Enkel als de organisatie zelf het festival annuleert. Tickets doorverkopen mag ook niet. Elk ticket staat op naam en worden niet door verkocht. 

Schema of line-up kan altijd veranderd worden. Tickets worden in dit geval ook niet terug betaald. Wij zorgen voor een volwaardige vervanger indien iemand niet kan komen. 

INDIEN VRAGEN OF OPMERKINGEN

Info@atof-festival.com