8:30 - 9:00

ONTVANGST CAMPING

09:00 - 9:30

ONTVANGST

10:00 - 11:00

NATURAL BREATHING

@ Geert Kumpen ( Sound & Silence )

Bewust zijn van je natuurlijke adem activeert de verbinding met heel je lichaam en de ruimte rondom. Op een aandachtige en speelse manier ontdekken we hoe het is om te ademen met heel je lichaam. Zo activeren we het subtiele voelen en worden we helemaal aanwezig in het hier een nu. 

Read More

11:30 - 12:30

HATHA YOGA

@ Liesbeth Briers 

In deze workshop Hatha Yoga werken we rond de De Maangroet (Chandra Namaskar), een reeks houdingen die complementair zijn aan de meer bekende Zonnegroet.  We ervaren een geleide ontspanning  en maken kennis met 2 poses uit de Embodiment coaching: the No-pose en the Yes-pose!

Read More

12:30 - 13:30

VEGAN LUNCH

13:30 - 14:30

PRIMAL PAINTING

@Druarte 

Schilderen vanuit wie je bent met wat je hebt. Je handen, je voeten, ... maar je mag ook met penseel verven. Schilderen vanuit je oerkracht, vanuit je oorsprong. Na een korte meditatie vertalen we dit met kleur en beweging op papier.

Read More

15:00 - 16:00

ANIMAL MOVEMENT

@ Arnout Gielen ( MONK-E )

Monke Connect to the animal within! 

Animal movement zijn bewegingen op de grond die uitdagend en effectief zijn om kracht, mobiliteit, flexibiliteit en coördinatie te verbeteren. In deze practice wordt expressie, ademhaling en focus geïntegreerd, zodat het een meditatieve hersentraining wordt naast een fysieke uitdaging. 

Fitness fans, gevechtsport fens, klimmers of boulder fanatan, dansers... wat uw passie ook is, deze bewegingen gaan u verder brengen. 

Deze lichaamsgewicht training is al groot in Amerika, Brazilië, Japan en Australië. Ik breng dit nu naar België. 

Read More

16:30 - 17:00

HIGHER FREQUENCIES

@ Joke Aerts (Orchidee)

it’s all about living in higher frequencies. Alles wat ik breng in mijn lessen en behandelingen gaat erover om terug te connecteren met je authentieke zelf, emoties te zuiveren, je hart te helen en je lichaam weer goed te leren voelen.

Read More

17:00 - 18:00

ELLY WILD - LIVE INDIE MUSIC

@ Elly Wild

Elly Wild is een indie-singersongwriter die originele nummers schrijft met inspirerende teksten. Ze haalt haar inspiratie uit reizen en spiritualiteit en wil met haar muziek positiviteit verspreiden. Ze zingt al een leven lang in andere genres zoals musical en metalmuziek, maar startte in 2020 met het uitbrengen van indienummers onder haar eigen naam. Elly wil vooral de wereld een stukje mooier maken met positieve lyrics en muziek die doet wegdromen.  Laat Elly Wild je meenemen voor een roadtrip door bergen en rivieren, met de wind in je haren en de wereld aan je voeten. 

Read More

18:00 - 19:00

VEGAN DINER

19:00 - 21:30

FREEDOM DANCE 

@ Dj flipside

Dj Flipside neemt je mee in de wondere wereld van Freedom dance. Freedom dance is een vrije dansvorm waarbij je je in trance en ecstase kan dansen. 

Freedom is zeker en vast van toepassing want angst en schaamte valt tijdens deze dans van 2uur volledig weg! 

Enkele regeltjes voor de beste ervaring: Geen alchohol, niet praten en blote voeten.

Read More

21:30 - ...

KAMPVUUR 

We sluiten de avond af met een gezellig kampvuur waar we samen kunnen connecten en genieten van gezellige muziek.