8:00 - 8:30

ONTVANGST

08:30-09:30

VEGAN BREAKFAST

09:30 - 10:30

KUNDALINI YOGA

@ Daisy Bogaerts ( Start2Yoga )

Kundalini-yoga is een yogavorm. Het wordt beoefend als een manier om de latente kracht van het zenuwstelsel (kundalini) op te wekken door zich op energiecentra (chakra's) te concentreren.

Read More

11:00 - 12:00

MOTHER EARTH SOUND CIRCLE

@ Geert Kumpen ( Sound & Silence ) 

We bouwen samen een liefdevol veld op, in verbinding met moeder aarde en de natuurwezens. In deze tijd waarbij de aarde transformeert zijn onze intenties en focus heel bepalend in de weg die we voor onszelf creëren. Terug verbinding makend met het gevende veld van de aarde en in de kracht stappen van transformatie brengt ons dichter bij ons hart. We kunnen hierbij ook meer en meer samenwerken met de verschillende bewuszijnslagen en dimenties. Tijdens deze cirkel transmuteren we via klank, liederen en samenzang onze eigen duisternis en die van de wereld in levenskrachtige energie en onvoorwaardelijke liefde.

Read More

12:00 - 13:00

VEGAN LUNCH

13:00 - 14:00

REIKI RITUEEL

@ MaanGodinnen 

Reiki is een Japanse hand helende techniek die in de jaren twintig werd ontdekt en ingevoerd door Dr. Mikao Usui. Het is de universele levensenergie die door alle levende wezens stroomt. 

 Het woord Reiki komt van het Japanse woord: 
“Rei” – Universeel
“Ki” – Levenskracht energie

Het is de natuurlijke, eenvoudige en krachtige praktijk van hands-on energetische genezing. Simpelweg het kanaliseren van universele energie naar onszelf en andere mensen.

Read More

14:30 - 15:30

KRISTAL KRACHT

@ Crescent Spirit

Ik neem je mee in de wondere, krachtige wereld van de schatten uit de natuur; kristallen. Ontdek je innerlijke kracht en wat ze voor jou kunnen betekenen

Read More

16:00 - 18:00

ACROYOGA

@ Balancirk

Acroyoga is een stevige workout voor zowel de drager (base) als vlieger (flyer). Maar buiten de nodige kracht en lenigheid training is het ook een fijne manier om elkaar aan te voelen, samen te werken om zo je grenzen gaandeweg te verleggen. vertrouwen, durven en ook gewoon fijn spelen zijn de basis ingrediënten die hier aan te pas komen. Kortom goed voor elkaar, goed voor jezelf. Goed voor je lichaam en goed voor je hoofd!

In deze workshop verkennen we de basis en enkele sleutelfiguren voor beginnende  acroyogis!


Read More

18:00- 19:00

VEGAN DINER

19:00 - 20:00

SOULTRIP - LIVE 

@ Soultrip

Muziek gaat door merg en been.  Dankbaar ga ik door het leven door muziek te ervaren en dingen van mezelf en anderen te ontdekken.  Emoties beter te kunnen begrijpen en zowel mijn donkere als mijn lichte kant te accepteren en aanvaarden. 

Het leven is een zoektocht en een waar avontuur voor ieder van ons.  Met mijn  hart centraal en mijn emoties gegrond breng ik songs die uit mezelf komen. Met als hoop een meerwaarde te kunnen beteken in iemand anders leven. 

Ik breng voor jullie een paar van mijn eigen geschreven songs  melodieus puur & akoestisch

Read More

20:00 - 21:00

MUSIC & DANCE 

21:00 - 00:00

KAMPVUUR

We sluiten het festival af met een gezellig kampvuur waar we allemaal samen nog kunnen genieten van het mooie weekend.